ZAVINÁČE V OSTÉ OMÁČCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY / 




INGREDIENCE: 1 kg sleďů bez hlav, 3 kvašené okurky, 3 cibule, 3 lžíce ostré hořčice.
Nálev: sklenka octu 6%, 2 bobkové listy, 8 zrnek pepře, 5 zrnek nového koření, po lžíci cukru a soli.
Omáčka: ½ skleny oleje, šťáva z 1 citronu, lžíce sojové omáčky, 1/2 snítky pažitky, 2 čili papričky, sůl, ml. pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Sledě omyjeme a osušíme. Nařízneme je na břichu a očistíme. Moříme je v perlivé vodě okolo 12 hodin. Poté je očistíme a vyndáme páteř (neporušíme kůži na hřbetě). Okurky nakrájíme na pásky (dvě lžičky nakrájíme na kostičky, odložit do omáčky). Cibuli pokrájíme na drobno (2 lžičky odložit).
Nálev: Ocet, sklenka vody i koření spolu z cukru i solí povařit. Lehce vychladit. Každý plát sledě potřeme hořčicí, na něj položíme kousky okurek a trochu cibule, zavineme a sepneme párátkem. Zavináče uložíme do sklenice a zalijeme nálevem. Odstavíme na 24 hodin. Poté přidáme omáčku, zavíčkujeme a uložíme na chladné místo.



ZAVINÁČE V OSTÉ OMÁČCE ZAVINÁČE V OSTÉ OMÁČCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1485 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz